ECN Electrical Forum - Discussion Forums for Electricians, Inspectors and Related Professionals
ECN Shout Chat
ShoutChat Box
Recent Posts
Lock-down Thread
by Bill Addiss - 02/27/21 01:16 PM
Northern Tool Recalls Powerhorse Generators
by Admin - 02/25/21 09:49 PM
You will never guess
by gfretwell - 02/25/21 07:48 PM
New tool
by SMOKEYBOB - 02/15/21 04:59 PM
New in the Gallery:
Facebook follies, bad wiring
FPE in Germany pt.2
Who's Online Now
1 registered members (Scott35), 21 guests, and 20 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 2 1 2
Forum Upgrade #181722 10/26/08 01:53 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 3,636
Admin Offline OP
Administrator
Member
I've bought the latest version of this Forum software and will try upgrading - possibly tonight (Sun 10/26/08).

It fixes some bugs and has some new Features you guys might like - or, at least it will give you some new things to play with.

Hopefully it will go off without a hitch ....

crazy
Bill

Work Gear for Electricians and the Trades
Re: Forum Upgrade [Re: Admin] #181727 10/26/08 04:19 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 3,636
Admin Offline OP
Administrator
Member
BTW, The chat room will not be affected during the Upgrade.

Re: Forum Upgrade [Re: Admin] #181731 10/26/08 09:22 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 3,636
Admin Offline OP
Administrator
Member
It probably won't be tonight (Sunday). I have to wait for a Backup to be done first.

Bill

Re: Forum Upgrade [Re: Admin] #181747 10/28/08 03:10 PM
Joined: Nov 2002
Posts: 790
W
wa2ise Offline
Member
FWIW, the Firefox browser often gets hung on ECN. ECN does work fine on IE, though.

Re: Forum Upgrade [Re: wa2ise] #181750 10/28/08 05:29 PM
Joined: Jul 2004
Posts: 625
S
SolarPowered Offline
Member
I've been seeing the hang problem on Firefox, as well.

Re: Forum Upgrade [Re: SolarPowered] #181751 10/28/08 06:46 PM
Joined: Jul 2004
Posts: 9,569
G
gfretwell Offline
Member
I have had it a couple times myself but not that often. When I restore the session it is OK


Greg Fretwell
Re: Forum Upgrade [Re: gfretwell] #181757 10/28/08 11:35 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 3,636
Admin Offline OP
Administrator
Member
I haven't been able to do a Backup yet, so the Upgrade attempt is on hold for the moment.

Bill

Re: Forum Upgrade [Re: Admin] #181758 10/28/08 11:41 PM
Joined: Jun 2004
Posts: 1,273
T
Tesla Offline
Member
My password is being rejected as of the last 48 hours...

any connection to the upgrade

I can't get into the chat...


Tesla
Re: Forum Upgrade [Re: Tesla] #181770 10/29/08 11:16 AM
Joined: Oct 2000
Posts: 3,636
Admin Offline OP
Administrator
Member
Originally Posted by Tesla
My password is being rejected as of the last 48 hours...

any connection to the upgrade

I can't get into the chat...
Tesla,

The upgrade hasn't happened yet, But the Chat Area is a separate entity anyway. A few days ago it was brought to my attention that security settings had somehow changed for the chatroom, (people could get in without registering) and I reset them.

I can think of two reasons for your problem.

If you never registered for the chat it will no longer let you in. Note: a working email address must be put in so you can receive login instructions.

If you are registered and either name or password is not entered exactly as you registered with it will likely be rejected. (Capital/lowercase letters and spaces may throw it off). There appears to be something strange about names with a space that it changes to a _ and doesn't recognize properly, but that shouldn't affect you.

If you have registered there try this >> Click the 'update password' link there and then 'forgot password', Enter your username and click 'retreive password' and it will send you the login info to the email address you registered there with (subject will be "Password Recovery System").

Let me know if you have any more problems, or if it still dosen't work.

Bill

Re: Forum Upgrade [Re: Admin] #181794 10/31/08 01:22 AM
Joined: Jun 2004
Posts: 1,273
T
Tesla Offline
Member
tried all that...

system blows up...

i can't go backward or forward...

my nic is either not recognized...

then after a fresh re-try... rejects the back-link from my email program...

now won't let me retry with the same nic...

says it's already in use...

BTW I was registered from the very beginning in both chat and forum...

very weird... since i can still get into the forum


Tesla
Page 1 of 2 1 2

Featured:

2020 National Electrical Code
2020 National Electrical
Code (NEC)

* * * * * * *

2020 Master Electrician Exam Preparation Combos
2020 NEC Electrician
Exam Prep Combos:
Master / Journeyman

 

Member Spotlight
pcsailor
pcsailor
Minneapolis, MN, USA
Posts: 21
Joined: September 2019
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Popular Topics(Views)
275,482 Are you busy
209,385 Re: Forum
196,771 Need opinion
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3