ECN Electrical Forum - Discussion Forums for Electricians, Inspectors and Related Professionals
ECN Shout Chat
ShoutChat
Recent Posts
nec 110.3 (B)
by gfretwell - 09/22/21 11:11 PM
Grounding electrodes
by gfretwell - 09/07/21 03:41 PM
Looking For Electricians in the Midlands
by Alex247 - 09/06/21 05:26 AM
New in the Gallery:
Now you know.
Now you know.
by Tom_Horne, September 7
February, North East Indiana
February, North East Indiana
by timmp, July 25
Who's Online Now
0 members (), 26 guests, and 16 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#182608 12/04/08 03:13 PM
Joined: Oct 2000
Posts: 3,666
Likes: 2
Admin Offline OP
Administrator
Member
Before the recent Forum changes there was some discussion about problems accessing the forum with FireFox.

Is this still an issue? ... Better .... Worse ...?

Now that we're settled in here (knocking wood...) I'd like try to get to the bottom of things if I can.

Bill

Admin #182610 12/04/08 04:04 PM
Joined: Jul 2004
Posts: 9,663
Likes: 4
G
Member
So far so good here. I haven't had the mystery lock up since the last BB version load.
Glad I have a lot of wood here to knock.
The lock up for me always seemed to be when reloading the "forums" list, actually the next fetch after that.

W/98SE and Firefox/2.0.0.16


Greg Fretwell
Joined: Oct 2000
Posts: 3,666
Likes: 2
Admin Offline OP
Administrator
Member
Originally Posted by gfretwell
...W/98SE and Firefox/2.0.0.16
Hey! I'm jealous....

I'd still be using Win98 if I could.

This is how XP makes me feel >> bash
I've got it on one Computer and my Laptop. The one I use 99% of the time (and prefer) is a Win2k machine.

smile
Bill

Admin #182614 12/04/08 06:43 PM
Joined: Jul 2004
Posts: 9,663
Likes: 4
G
Member
I am clinging to it like my religion and my gun.


Greg Fretwell
Joined: Apr 2002
Posts: 7,279
Likes: 3
Member
Bill:
Firefox is the chosen one at UCVT; I have no issues with it the two nites that I teach there. Dell network with Windows XP.

My laptop is Win XP, and with IE via DSL at home, no issues. The 'old' laptop has Win 2000 Pro, and I have no issues with that either.



John
Joined: Dec 2001
Posts: 300
M
Member
I use firefox all the time. No problems here.

Joined: Aug 2001
Posts: 7,520
P
Member
Win98SE on this machine too, and still running Firefox 1.5.0.4 - No problems at all. I'm thinking about upgrading Firefox, but certainly not Windows. I've had enough trouble with XP et al with a couple of my commercial clients' machines.

I only keep 98SE on this one machine because I sometimes need to test software on it, and it's handy to use this system for general web browsing as well. If it wasn't for that need, I wouldn't use Win-Doze at all.


Joined: Dec 2004
Posts: 16
T
Member
I've been using Win XP and firefox with no problems for about three years. I'm trying my best to stay away from Vista until they get it stable. I have an old machine with 98SE but is slow as Methulesah and I don't use it for much of anything.

Joined: Jul 2004
Posts: 9,663
Likes: 4
G
Member
If you put W/98 on a new machine it really goes fast.
I am running on a AMD 64 3700+ with a gig of memory. The only time I really use the CPU speed is compiling multimedia files.
Otherwise it is virtually instant on everything else.


Greg Fretwell

Link Copied to Clipboard
Featured:

Tools for Electricians
Tools for Electricians
 

* * * * * * *

2020 Master Electrician Exam Preparation Combos
2020 NEC Electrician
Exam Prep Combos:
Master / Journeyman

 

Member Spotlight
timmp
timmp
Leo, IN, USA
Posts: 27
Joined: June 2004
Top Posters(30 Days)
timmp 3
Popular Topics(Views)
283,076 Are you busy
216,813 Re: Forum
203,189 Need opinion
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5