ECN Electrical Forum - Discussion Forums for Electricians, Inspectors and Related Professionals
ECN Shout Chat
Shout Box
Recent Posts
Inspections and Testing
by Texas_Ranger. 04/24/18 07:09 AM
FEMA height and electrical equiment.,
by HotLine1. 04/20/18 08:49 AM
This anti-theist is priceless!!!
by LongRunner. 04/19/18 04:02 PM
Recall notice: Square D Services Switches
by gfretwell. 04/18/18 01:24 PM
Big Square D service switch Recall
by sparkyinak. 04/18/18 12:30 AM
New in the Gallery:
Housebilding DIY wiring
SE cable question
Who's Online Now
1 registered members (dbricks), 17 guests, and 8 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
FireFox Problems? #182608
12/04/08 03:13 PM
12/04/08 03:13 PM
Admin  Offline
OP
Administrator
Member
Joined: Oct 2000
Posts: 3,495
NY, USA
Before the recent Forum changes there was some discussion about problems accessing the forum with FireFox.

Is this still an issue? ... Better .... Worse ...?

Now that we're settled in here (knocking wood...) I'd like try to get to the bottom of things if I can.

Bill

Work Gear for Electricians and the Trades
Re: FireFox Problems? [Re: Admin] #182610
12/04/08 04:04 PM
12/04/08 04:04 PM
G
gfretwell  Offline

Member
Joined: Jul 2004
Posts: 9,199
Estero,Fl,usa
So far so good here. I haven't had the mystery lock up since the last BB version load.
Glad I have a lot of wood here to knock.
The lock up for me always seemed to be when reloading the "forums" list, actually the next fetch after that.

W/98SE and Firefox/2.0.0.16


Greg Fretwell
Re: FireFox Problems? [Re: gfretwell] #182613
12/04/08 06:07 PM
12/04/08 06:07 PM
Admin  Offline
OP
Administrator
Member
Joined: Oct 2000
Posts: 3,495
NY, USA
Originally Posted by gfretwell
...W/98SE and Firefox/2.0.0.16
Hey! I'm jealous....

I'd still be using Win98 if I could.

This is how XP makes me feel >> bash
I've got it on one Computer and my Laptop. The one I use 99% of the time (and prefer) is a Win2k machine.

smile
Bill

Re: FireFox Problems? [Re: Admin] #182614
12/04/08 06:43 PM
12/04/08 06:43 PM
G
gfretwell  Offline

Member
Joined: Jul 2004
Posts: 9,199
Estero,Fl,usa
I am clinging to it like my religion and my gun.


Greg Fretwell
Re: FireFox Problems? [Re: gfretwell] #182618
12/04/08 09:38 PM
12/04/08 09:38 PM
HotLine1  Offline

Member
Joined: Apr 2002
Posts: 6,949
Brick, NJ USA
Bill:
Firefox is the chosen one at UCVT; I have no issues with it the two nites that I teach there. Dell network with Windows XP.

My laptop is Win XP, and with IE via DSL at home, no issues. The 'old' laptop has Win 2000 Pro, and I have no issues with that either.



John
Re: FireFox Problems? [Re: HotLine1] #182621
12/04/08 10:46 PM
12/04/08 10:46 PM
M
maintenanceguy  Offline
Member
Joined: Dec 2001
Posts: 300
Southern NJ, USA
I use firefox all the time. No problems here.

Re: FireFox Problems? [Re: maintenanceguy] #182776
12/09/08 09:39 PM
12/09/08 09:39 PM
P
pauluk  Offline
Member
Joined: Aug 2001
Posts: 7,520
Norfolk, England
Win98SE on this machine too, and still running Firefox 1.5.0.4 - No problems at all. I'm thinking about upgrading Firefox, but certainly not Windows. I've had enough trouble with XP et al with a couple of my commercial clients' machines.

I only keep 98SE on this one machine because I sometimes need to test software on it, and it's handy to use this system for general web browsing as well. If it wasn't for that need, I wouldn't use Win-Doze at all.


Re: FireFox Problems? [Re: pauluk] #182791
12/10/08 10:21 PM
12/10/08 10:21 PM
T
Tinkerer  Offline
Member
Joined: Dec 2004
Posts: 16
Birmingham, AL, USA
I've been using Win XP and firefox with no problems for about three years. I'm trying my best to stay away from Vista until they get it stable. I have an old machine with 98SE but is slow as Methulesah and I don't use it for much of anything.

Re: FireFox Problems? [Re: Tinkerer] #182795
12/11/08 01:50 AM
12/11/08 01:50 AM
G
gfretwell  Offline

Member
Joined: Jul 2004
Posts: 9,199
Estero,Fl,usa
If you put W/98 on a new machine it really goes fast.
I am running on a AMD 64 3700+ with a gig of memory. The only time I really use the CPU speed is compiling multimedia files.
Otherwise it is virtually instant on everything else.


Greg Fretwell

Featured:

2017 Master Electrician Exam Preparation Combos
2017 NEC Electrician
Exam Prep Combos:
Master / Journeyman

 

Member Spotlight
RonKipperDatacom
RonKipperDatacom
Kansas City, KS
Posts: 30
Joined: January 2013
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
Popular Topics(Views)
245,910 Are you busy
182,968 Re: Forum
172,779 Need opinion
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1
(Release build 20180101)
Page Time: 0.038s Queries: 15 (0.005s) Memory: 1.0033 MB (Peak: 1.1756 MB) Zlib enabled. Server Time: 2018-04-24 14:17:23 UTC