ECN Electrical Forum - Discussion Forums for Electricians, Inspectors and Related Professionals
ECN Shout Chat
ShoutChat
Recent Posts
Mini Split voltage
by Garemaret - 06/21/24 04:53 AM
Strobing LEDs
by Anovalight - 06/20/24 03:16 AM
Stuff that happens after we leave
by HotLine1 - 06/17/24 03:53 PM
photocell requirement for metal halide ballasts
by gfretwell - 06/17/24 01:44 PM
Commercial lift stations
by triple - 06/09/24 05:23 PM
New in the Gallery:
This is a new one
This is a new one
by timmp, September 24
Few pics I found
Few pics I found
by timmp, August 15
Who's Online Now
1 members (Scott35), 53 guests, and 9 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
#92506 03/19/05 03:43 PM
Joined: Mar 2005
Posts: 1
J
JOTAEME Offline OP
Junior Member
I need to size a fuse (in air swicht) to protect underground line 34.5kv 4/0 cu xlpe, which is connected of air line. This underground line feed a transformer 1000 kva 34.5kv


Jose Manuel
Stay up to Code with the Latest NEC:


>> 2023 NEC & Related Reference & Exam Prep
2023 NEC & Related Reference & Study Guides

Pass Your Exam the FIRST TIME with the Latest NEC & Exam Prep

>> 2020 NEC & Related Reference & Study Guides
 

#92507 03/20/05 12:20 AM
Joined: Feb 2003
Posts: 939
F
Member
this matter better have POCO help you with this one because there are few reguations you have to deal with this high voltage there


Pas de problme,il marche n'est-ce pas?"(No problem, it works doesn't it?)

#92508 03/20/05 10:59 AM
Joined: Aug 2004
Posts: 42
H
Member
Air switches don't use fuses, if your talking about 3-gang operated.

What style of fused switch are you using?


Link Copied to Clipboard
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5