ECN Electrical Forum - Discussion Forums for Electricians, Inspectors and Related Professionals
ECN Shout Chat
ShoutChat Box
Recent Posts
Look at this mess...
by Trumpy - 11/07/19 11:48 PM
Fire source!
by sabrown - 11/07/19 08:39 AM
Parallel Conductor Divisor
by LongRunner - 11/04/19 02:21 AM
FPE in Germany
by Texas_Ranger - 10/29/19 05:12 AM
Mistake in Instructions?
by gfretwell - 10/28/19 06:36 PM
New in the Gallery:
FPE Breaker panel in germany
What is this for?
Who's Online Now
1 registered members (Scott35), 5 guests, and 8 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 2 1 2
new server seems slower? #181523 10/14/08 12:20 PM
Joined: Aug 2002
Posts: 402
J
jdevlin Offline OP
Member
Seems to have slowed down loading pages considerably since server change. Also many times won't load directly to forums page. I have go to home page first. I have changed the link to the forums as I saw the old direct link I had did not work.


Work Gear for Electricians and the Trades
Re: new server seems slower? [Re: jdevlin] #181528 10/14/08 01:21 PM
Joined: Jan 2005
Posts: 5,316
renosteinke Offline
Cat Servant
Member
I am also encountering an extreme slowness.

Re: new server seems slower? [Re: renosteinke] #181529 10/14/08 01:23 PM
Joined: Dec 2002
Posts: 198
G
geoff in UK Offline
Member
As a UK user, I can report the same experience. I first thought to blame my broadband link, but everything else seems OK.

Re: new server seems slower? [Re: geoff in UK] #181530 10/14/08 01:57 PM
Joined: Jun 2007
Posts: 106
M
mr_electrician Offline
Member
Wow, is this site ever slow now. I hope the issue is resolved so the site remains enjoyable to come to.



Never trust an electrician with no eyebrows!!
Re: new server seems slower? [Re: mr_electrician] #181531 10/14/08 03:57 PM
Joined: Apr 2002
Posts: 7,121
HotLine1 Offline
Member
Slow here in NJ also, broadband (Cable) and DSL (TELCO)



John
Re: new server seems slower? [Re: HotLine1] #181532 10/14/08 06:26 PM
Joined: Jul 2002
Posts: 680
W
walrus Offline
Member
Slow here in Maine also:). Home page loads ok but the forums take forever and have timed out on me

Re: new server seems slower? [Re: walrus] #181533 10/14/08 07:36 PM
Joined: Jul 2004
Posts: 9,411
G
gfretwell Offline
Member
The "forum list" link on the index page is broke.
it says https://www.electrical-contractor.net/forums/ubbthreads.php
and that just goes off to nowhere. If you select forums from the home page it works.
Maybe that is part of the problem


Greg Fretwell
Re: new server seems slower? [Re: gfretwell] #181534 10/14/08 07:37 PM
Joined: Apr 2002
Posts: 7,121
HotLine1 Offline
Member
8:30PM at home (DSL) & it loqded quick.



John
Re: new server seems slower? [Re: HotLine1] #181535 10/14/08 08:24 PM
Joined: Oct 2006
Posts: 745
E
EV607797 Offline
Member
Zero access all day form the office (T1) and very, very slow access from home via cable modem. All day, the only thing I received was "error 404".


---Ed---

"But the guy at Home Depot said it would work."
Re: new server seems slower? [Re: EV607797] #181539 10/14/08 10:58 PM
Joined: Aug 2007
Posts: 853
L
leland Offline
Member
Ya, Ive gotten 3 (three) "FATAL ERRORS". over 60 seconds.
Just got 2 more, hit the "back" button.. and here I am..

Much slower!

No clue what that means, the lights are on so all is good on this end..

(I think) smile

Page 1 of 2 1 2

Featured:

2020 National Electrical Code
2020 National Electrical
Code (NEC)

* * * * * * *

2017 Master Electrician Exam Preparation Combos
2017 NEC Electrician
Exam Prep Combos:
Master / Journeyman

 

Member Spotlight
SafetyWired
SafetyWired
Pa, USA
Posts: 44
Joined: July 2013
Show All Member Profiles 
Top Posters(30 Days)
BigB 5
andey 2
Trumpy 1
NORCAL 1
Popular Topics(Views)
260,564 Are you busy
195,393 Re: Forum
184,727 Need opinion
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.3