ECN Electrical Forum - Discussion Forums for Electricians, Inspectors and Related Professionals
ECN Shout Chat
ShoutChat
Recent Posts
Do we need grounding?
by gfretwell - 04/06/24 08:32 PM
UL 508A SPACING
by tortuga - 03/30/24 07:39 PM
Increasing demand factors in residential
by tortuga - 03/28/24 05:57 PM
Portable generator question
by Steve Miller - 03/19/24 08:50 PM
240V only in a home and NEC?
by dsk - 03/19/24 06:33 AM
New in the Gallery:
This is a new one
This is a new one
by timmp, September 24
Few pics I found
Few pics I found
by timmp, August 15
Who's Online Now
0 members (), 136 guests, and 12 robots.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 1 of 2 1 2
Joined: Aug 2001
Posts: 7,520
P
pauluk Offline OP
Member
Lots of interesting photos here of transformers, street lighting, and other electrical distribution equipment from Australia & New Zealand:
http://ozpoles.0catch.com/


http://ozpoles.0catch.com/trans26.jpg
http://ozpoles.0catch.com/light67.jpg
http://ozpoles.0catch.com/pole124.jpg


[This message has been edited by pauluk (edited 02-16-2005).]

Joined: Sep 2002
Posts: 943
Likes: 2
N
Member
No pics.

Joined: May 2004
Posts: 364
G
Member
Maybe Trumpy got hurt by them.


The world is full of beauty if the heart is full of love
Joined: Jul 2002
Posts: 8,443
Likes: 3
Member
Paul, what's the story,mate?.
You holding out on us?. [Linked Image]

Joined: Aug 2001
Posts: 7,520
P
pauluk Offline OP
Member
Hmm... The images I included in the post aren't showing up, but I've just discovered that the website in question doesn't allow hotlinking, which explains that mystery.

I've changed those to hyperlinks, but you'll have to click on "Open in new window"to bypass the hotlink problem.

The rest of the site is working fine for me at the moment (1:10 p.m. GMT). Maybe it was down for a while.

Let me know how you get on. [Linked Image]

Joined: Dec 2002
Posts: 1,253
D
djk Offline
Member
It accuses me of "hotlinking" no matter where I try to connect to the picture from as my browser doens't give the refering page details for security reasons!

Joined: Aug 2001
Posts: 7,520
P
pauluk Offline OP
Member
Does the link to the home page not work either?

I just tried it again under different browsers and it's fine with both IE5 and Netscape6.

Joined: Dec 2002
Posts: 1,253
D
djk Offline
Member
It's just over the top copyright protection.

Basically it sniffs your browser to see where it's been last and what page refered you to the picture.

My browser will return blank on both of those due to security settings.

Joined: Jul 2002
Posts: 8,443
Likes: 3
Member
Doesn't work here either Paul, just comes up with a Financial Services page

Joined: Jul 2002
Posts: 8,443
Likes: 3
Member
Gloria,
Quote
Maybe Trumpy got hurt by them.
What??.

Page 1 of 2 1 2

Link Copied to Clipboard
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.5