The Electrical Contractor Network

ECN Electrical Forum
Discussion Forums for Electricians, Inspectors and Related Professionals

Books, Tools and Test Equipment for Electrical and Construction Trades

Register Now!

Register Now!

We want your input!

Featured:
   

2017 NEC and Related
2017 NEC
Now Available!

   
Recent Posts
Industrail Control Panel bonding per 409.108
by sparkyinak
Today at 03:17 PM
Calling all Non-US members!! (Non-US only)
by aussie240
Yesterday at 02:39 AM
Photo Upload Tutorial
by DanK
12/06/16 11:35 PM
Sprinklered equipment 26-008
by bigpapa
12/02/16 04:24 PM
On Delay Relay with Auto Reset
by Potseal
12/01/16 09:59 AM
New in the Gallery:
12.5A through 0.75mm˛ flex (just out of curiosity)
Shout Box

Top Posters (30 Days)
gfretwell 13
HotLine1 9
sparkyinak 8
Texas_Ranger 8
Potseal 6
Who's Online
0 registered (), 213 Guests and 5 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Topic Options
Rate This Topic
#75811 - 03/12/07 06:40 AM * * NEW ECN Forum - Post any Problems Here * *
Webmaster Offline

Administrator
Member

Registered: 10/07/00
Posts: 3142
Loc: NY, USA
The Forum Updgrade has to be done in 2 steps. We'll be moving towards a newer and slightly different type of software than we've had, but first had to upgrade to the last version of the type we had. Once we've seen that everything works OK we can schedule the final Update.

One thing we've noticed so far is that the new version of old (existing) threads have a different URL now, so links to them go to an older (now, non-working) copy of the page. In other words the links there do not work and no one can add to the discussions on those pages.

We are looking for a solution to fix that before we move on.

If you guys notice anything else please post it here.

Bill

Top
Work Gear for Electricians and the Trades

Work Gear for Electricians and the Trades
Work Gear for Electricians and the Trades
Arc Flash Clothing, Gloves, KneePads, Tool Belts, Pouches, Tool Carriers, etc. etc....

#75812 - 03/12/07 12:11 PM Re: * * NEW ECN Forum - Post any Problems Here * *
yanici Offline
Member

Registered: 09/03/06
Posts: 57
Loc: Atlantis
I can't tell the difference between new, unread posts and old ones. The icons are all yellow indicating every post on the site as unread. I logged in, but that didn't change anything. Hope it gets fixed. Thanks.

Top
#75813 - 03/12/07 12:36 PM Re: * * NEW ECN Forum - Post any Problems Here * *
Bill Addiss Offline
Member

Registered: 10/07/00
Posts: 4196
Loc: NY, USA
I'm guessing that's because it's the first time visiting the "New" Forum.

If you go to 'my profile' link there is a link to 'Update New Post Indicators'. This seems to mark everything as read.

Bill

Top
#75814 - 03/12/07 01:29 PM Re: * * NEW ECN Forum - Post any Problems Here * *
yanici Offline
Member

Registered: 09/03/06
Posts: 57
Loc: Atlantis
Yep, you're right. On my second visit everything settled down. Thanks. And, you guys do a great service.

Top
#75815 - 03/12/07 05:41 PM Re: * * NEW ECN Forum - Post any Problems Here * *
gfretwell Offline

Member

Registered: 07/20/04
Posts: 9045
Loc: Estero,Fl,usa
The URL for the top page of each group is different too. I just have icons on my desk top that take me directly to the index of each group I follow. They all give a nasty message now about not returning headers. I had to truncate back to "...net" to get here.

This is the message

CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:


Can't open perl script "D:\licensedelectricians\cgi-shl\forumdisplay.cgi": No such file or directory
_________________________
Greg Fretwell

Top
#75816 - 03/12/07 05:52 PM Re: * * NEW ECN Forum - Post any Problems Here * *
Bill Addiss Offline
Member

Registered: 10/07/00
Posts: 4196
Loc: NY, USA
Just a heads up, the urls will probably change again. It would probably be easier to put existing threads into an archive, but we're doing our best to keep them active and open.

Bill

Top
#75817 - 03/13/07 04:38 PM Re: * * NEW ECN Forum - Post any Problems Here * *
sparkync Offline
Member

Registered: 10/17/02
Posts: 811
Loc: NC
When trying to edit a post, it does not say submit, it just ask again "edit post" or "preview post" or did I do something wrong?
Thanks .. Steve

Top
#75818 - 03/13/07 05:10 PM Re: * * NEW ECN Forum - Post any Problems Here * *
Webmaster Offline

Administrator
Member

Registered: 10/07/00
Posts: 3142
Loc: NY, USA
 Quote:
When trying to edit a post, it does not say submit, it just ask again "edit post" or "preview post" or did I do something wrong?
Thanks .. Steve
Steve,

The "edit post" would be the one you want. This seems to be the terminology that is used now.

(give it a try! \:\) )

Bill

Top
#75819 - 03/14/07 04:35 AM Re: * * NEW ECN Forum - Post any Problems Here * *
djk Offline
Member

Registered: 12/26/02
Posts: 1269
Loc: Ireland
Chatroom page:

There's a small glitch where by if you click the link to the ECN forum under the chatroom application (while the chatroom's open) you navigate back to the forum and loose the java app. You have to go back and re-log in.

The link should cause the browser to open a new window with the forum.

Top
#75820 - 03/14/07 05:47 AM Re: * * NEW ECN Forum - Post any Problems Here * *
ghost307 Offline
Member

Registered: 05/09/05
Posts: 884
Loc: Chicago Illinois USA
I'm not a big fan of the new preview for the "open active topics" button.
It takes up a lot of screen compared with the old layout.
I'd rather see the old screen that just listed the headings that had activity in them than the text of the most recent posting...
_________________________
Ghost307

Top
Page 1 of 8 1 2 3 4 5 6 7 8 >



ECN Electrical Forums - sponsored by Electrical Contractor Network - Electrical and Code Related Discussion for Electrical Contractors, Electricians, Inspectors, Instructors, Engineers and other related Professionals