ECN Electrical Forum - Discussion Forums for Electricians, Inspectors and Related Professionals

Topic Options
Rate This Topic
#68721 - 08/14/06 12:39 PM * Recent Forum Problems *
Admin Offline

Administrator
Member
Registered: 10/07/00
Posts: 3417
Loc: NY, USA
I don't know specifics, but it seems that we recently underwent a 'Denial of Service' Attack or something similar. It was not necessarily targeted at us specifically (no way to tell for sure) because other servers in the same datacenter were also having the same sort of problems.

The best guess is that it was the result of some sort of virus controlling numerous computers making them request large amounts of data from us at the same time, and slowing us to a crawl/stop.

I've been told that we've just installed some sort of Software that helps prevent this sort of thing and hopefully it won't happen again (knocking wood...).

At any rate, this is a good time to remind all of you of the importance of being wary of opening attachments, running Antivirus software and keeping it up to date!!

Thanks to everyone for their patience and understanding.

Bill
Top
Work Gear for Electricians and the Trades

Member Spotlight
Member Since: 07/05/02
Posts: 8211
New in the Gallery:
SE cable question
Featured:

2017 NEC and Related
2017 NEC
Now Available!

Shout Box


Who's Online
0 registered (), 50 Guests and 11 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
 
New in the Gallery:
SE cable question
 
Top Posters (30 Days)
Admin 79
HotLine1 51
Ruben Rocha 29
gfretwell 25
Trumpy 20
 
Newest Members
clee512, Jdscott2005, FAIZAN, Regitest2, sureshazhagai

ECN Electrical Forums - sponsored by Electrical Contractor Network - Electrical and Code Related Discussion for Electrical Contractors, Electricians, Inspectors, Instructors, Engineers and other related Professionals