The Electrical Contractor Network

ECN Electrical Forum
Discussion Forums for Electricians, Inspectors and Related Professionals

Books, Tools and Test Equipment for Electrical and Construction Trades

Register Now!

Register Now!

We want your input!

Featured:
   

2017 NEC and Related
2017 NEC
Now Available!

   
Recent Posts
Sprinklered equipment 26-008
by bigpapa
12/02/16 04:24 PM
On Delay Relay with Auto Reset
by Potseal
12/01/16 09:59 AM
Wow, that was close!
by jraef
11/28/16 07:06 PM
Earthquake in New Zeeland
by RODALCO
11/27/16 11:25 PM
Calling all Non-US members!! (Non-US only)
by Tjia1981
11/27/16 06:33 AM
New in the Gallery:
12.5A through 0.75mm flex (just out of curiosity)
Shout Box

Top Posters (30 Days)
gfretwell 13
HotLine1 9
Texas_Ranger 8
sparkyinak 7
Trumpy 6
Who's Online
0 registered (), 133 Guests and 5 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Topic Options
Rate This Topic
#22635 - 02/26/03 02:28 PM Problem with ???
WebSparky Offline
Member

Registered: 02/21/03
Posts: 144
Loc: Cleveland, Ohio
Just a test for the ??? in the subject field.

Dave
_________________________
Dave

Top
Work Gear for Electricians and the Trades

Work Gear for Electricians and the Trades
Work Gear for Electricians and the Trades
Arc Flash Clothing, Gloves, KneePads, Tool Belts, Pouches, Tool Carriers, etc. etc....

#22636 - 02/26/03 07:16 PM Re: Problem with ???
Bjarney Offline
Moderator

Registered: 04/10/02
Posts: 2561
Loc: West-Southern Inner-Northeast ...
WebMaster Bill—
http://electrical-contractor.net/ubb/Forum1/HTML/002551.html http://electrical-contractor.net/ubb/Forum1/HTML/002588.html
still return a blank page trying ‘post reply” button

The later postings… http://electrical-contractor.net/ubb/Forum1/HTML/002594.html http://electrical-contractor.net/ubb/Forum1/HTML/002595.html
seem to work great.

Running Windows 2000Pro 5.0 build 2195 SP3 with MSIE6.0.2800.1106 …seems like the latest available for both.

Maybe consider it an isolated case? Everything else seems fine.

Top
#22637 - 02/26/03 07:34 PM Re: Problem with ???
Bill Addiss Offline
Member

Registered: 10/07/00
Posts: 4196
Loc: NY, USA
BJ,

I think it's got something to do with the / (slash) not the Question Marks, or maybe the combination of +/-.

I'm thinking that if the / (slash) is somehow making it seem like something is in a different directory it would explain why the Graphics (with only a relative path) wouldn't work either.

Bill

Top



ECN Electrical Forums - sponsored by Electrical Contractor Network - Electrical and Code Related Discussion for Electrical Contractors, Electricians, Inspectors, Instructors, Engineers and other related Professionals