The Electrical Contractor Network

ECN Electrical Forum
Discussion Forums for Electricians, Inspectors and Related Professionals

Books, Tools and Test Equipment for Electrical and Construction Trades

Register Now!

Register Now!

We want your input!

Featured:
   

2017 NEC and Related
2017 NEC
Now Available!

   
Recent Posts
230 or 345 kV transmission lines?
by Vlado
09/24/16 09:33 AM
breaker meltdown
by crselectric
09/24/16 12:42 AM
Electrical mast flashing product
by ThomasWinfrey
09/22/16 12:14 AM
What estimating software do you recommend?
by sparky
09/21/16 07:20 PM
"Dry Run" Inspection goes awry
by HotLine1
09/20/16 07:39 PM
New in the Gallery:
12.5A through 0.75mm˛ flex (just out of curiosity)
Shout Box

Top Posters (30 Days)
HotLine1 15
sparky 9
gfretwell 8
sparky66wv 8
Vlado 6
Who's Online
0 registered (), 295 Guests and 4 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Page 1 of 2 1 2 >
Topic Options
Rate This Topic
#181523 - 10/14/08 10:20 AM new server seems slower?
jdevlin Offline
Member

Registered: 08/07/02
Posts: 402
Loc: welland ontario canada
Seems to have slowed down loading pages considerably since server change. Also many times won't load directly to forums page. I have go to home page first. I have changed the link to the forums as I saw the old direct link I had did not work.

Top
Work Gear for Electricians and the Trades

Work Gear for Electricians and the Trades
Work Gear for Electricians and the Trades
Arc Flash Clothing, Gloves, KneePads, Tool Belts, Pouches, Tool Carriers, etc. etc....

#181528 - 10/14/08 11:21 AM Re: new server seems slower? [Re: jdevlin]
renosteinke Offline
Cat Servant
Member

Registered: 01/22/05
Posts: 5299
Loc: Blue Collar Country
I am also encountering an extreme slowness.

Top
#181529 - 10/14/08 11:23 AM Re: new server seems slower? [Re: renosteinke]
geoff in UK Offline
Member

Registered: 12/30/02
Posts: 169
Loc: UK
As a UK user, I can report the same experience. I first thought to blame my broadband link, but everything else seems OK.

Top
#181530 - 10/14/08 11:57 AM Re: new server seems slower? [Re: geoff in UK]
mr_electrician Offline
Member

Registered: 06/22/07
Posts: 106
Loc: London, Ontario
Wow, is this site ever slow now. I hope the issue is resolved so the site remains enjoyable to come to.
_________________________
Never trust an electrician with no eyebrows!!

Top
#181531 - 10/14/08 01:57 PM Re: new server seems slower? [Re: mr_electrician]
HotLine1 Offline

Member

Registered: 04/03/02
Posts: 6785
Loc: Brick, NJ USA
Slow here in NJ also, broadband (Cable) and DSL (TELCO)
_________________________
John

Top
#181532 - 10/14/08 04:26 PM Re: new server seems slower? [Re: HotLine1]
walrus Offline
Member

Registered: 07/25/02
Posts: 671
Loc: Bangor Me. USA
Slow here in Maine also:). Home page loads ok but the forums take forever and have timed out on me

Top
#181533 - 10/14/08 05:36 PM Re: new server seems slower? [Re: walrus]
gfretwell Offline

Member

Registered: 07/20/04
Posts: 9012
Loc: Estero,Fl,usa
The "forum list" link on the index page is broke.
it says http://www.electrical-contractor.net/forums/ubbthreads.php
and that just goes off to nowhere. If you select forums from the home page it works.
Maybe that is part of the problem
_________________________
Greg Fretwell

Top
#181534 - 10/14/08 05:37 PM Re: new server seems slower? [Re: gfretwell]
HotLine1 Offline

Member

Registered: 04/03/02
Posts: 6785
Loc: Brick, NJ USA
8:30PM at home (DSL) & it loqded quick.
_________________________
John

Top
#181535 - 10/14/08 06:24 PM Re: new server seems slower? [Re: HotLine1]
EV607797 Offline
Member

Registered: 10/25/06
Posts: 756
Loc: Fredericksburg, VA, USA
Zero access all day form the office (T1) and very, very slow access from home via cable modem. All day, the only thing I received was "error 404".
_________________________
---Ed---

"But the guy at Home Depot said it would work."

Top
#181539 - 10/14/08 08:58 PM Re: new server seems slower? [Re: EV607797]
leland Offline
Member

Registered: 08/20/07
Posts: 856
Loc: Lowell area, Ma. USA
Ya, Ive gotten 3 (three) "FATAL ERRORS". over 60 seconds.
Just got 2 more, hit the "back" button.. and here I am..

Much slower!

No clue what that means, the lights are on so all is good on this end..

(I think) \:\)

Top
Page 1 of 2 1 2 >



ECN Electrical Forums - sponsored by Electrical Contractor Network - Electrical and Code Related Discussion for Electrical Contractors, Electricians, Inspectors, Instructors, Engineers and other related Professionals